Om oss - vilka är vi?

Välkommen till Frejs Kvartersbutik AB, Lidingös mest centrala butik!

Sedan november 2019 drivs butiken med stolthet av en ny ägare med över 25 års erfarenhet inom branschen. Vi är glada över att kunna erbjuda dig en förnyad och förbättrad butiksupplevelse under hans ledning.

Efter den nuvarande ägaren tog över genomgick butiken en omfattande totalrenovering. Lokalen har förvandlats till en modern och inbjudande plats där vi har satsat på hög kvalitet och estetiskt tilltalande design. Det mesta har bytts ut, från interiör till utrustning, för att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Vår butik är nu utrustad med moderna faciliteter för att möta dina behov på ett effektivt och bekvämt sätt. Vi har skapat en trevlig och välorganiserad miljö där du kan enkelt navigera bland vårt breda utbud av varor och tjänster.

Besök oss och upplev skillnaden i vårt förbättrade sortiment. Du kan fortfarande lita på oss för att ladda upp ditt SL-kort, njuta av en välsmakande kopp kaffe och utnyttja våra pålitliga posttjänster för att skicka dina paket och brev.

Prova lyckan med våra Triss-lotter. Det är med glädje vi berättar att vi hade en lycklig vinnare i butiken som skrapade fram en vinst på en miljon kronor på en Triss-lott. Vi är stolta över att kunna bidra till glädje och spänning i våra kunders liv.

Vårt dedikerade team av erfarna medarbetare finns alltid här för att ge dig den personliga och professionella servicen du förtjänar.

Vi är stolta över att vara din go-to-plats för vardagliga behov och strävar efter att skapa en välkomnande atmosfär där du som kund alltid känner dig uppskattad och väl omhändertagen.

Vi ser fram emot att få betjäna dig och överträffa dina förväntningar med vår nya ägares omfattande kunskap och förbättringar i butiken.

Frejs Kvartersbutik AB, där bekvämlighet, kvalitet, erfarenhet och en uppfräschad butiksupplevelse går hand i hand.

Välkommen!